Miért ajánlatos az éjjeliszekrényen aszpirint tartani? dr.IMMUN http://drimmun.com/ideggyogyaszati-betegs.. A stroke felismerése. (Néha nehéz beazonosítani a stroke jeleit. Magas vérnyomás A Wikipédiából, a szabad enciklop...Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!http://kmdholding.com/hu0hsp8 Csatlakozz Te is a Mandura csapatához! ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT. MASSZÁZS.Reflexpontok Masszázs technikák Masszázs ... Kókuszolaj kezelés Bio kókuszolaj Kókuszolaj típus... SuliKatTermészettudományEgészségGyógymód A sztrók ... A sztrók megelőzése. A "Sztrók" tünetei. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények. Sztrók - egy komoly betegség, amely lebéníthat. A hiperbár terápia hatása a problémás sebekre, fek... ízületi gyulladás -- SZTROK CUKOR BETEGSÉG MAGAS VÉRNYOMÁS : TERMÁL HOTEL LIGET ÉRD***

Népszerű bejegyzések

2011. augusztus 4., csütörtök

TERMÁL HOTEL LIGET ÉRD***


Családbarát
Kerékpárosbarát
Állatbarát

Bemutatkozunk

Üdvözöljük a Termál Hotel Liget Érd honlapján! 

Budapesttõl 25 km-re található az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő Termál Hotel Liget***, mely egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.


Termál Hotel Liget saját gyógyvízzel rendelkezik, amely 800 méter mélyből tör a felszínre. A természet e különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi gyógyvizes medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel. A Termál Hotel Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra, a jacuzzi és a SPA részleg magas minőségű kínálata együttesen segítik hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.

A parkban vendégeink részére őrzött parkoló, röplabdapálya, napozó, valamint grillételeket kínáló látványkonyha áll rendelkezésre. A szobák minibárral, TV-vel, vezetékes telefonnal és hajszárítóval vannak felszerelve az Önök tökéletes kényelmét garantálva.

Termál Hotel Liget az üzleti utak és a kényeztetés kombinációjának helyszíne. A szálloda jellege tálcán kínálja a csapatépítő tréningekhez szükséges feltételeket. A rendezvényekre érkező vendégeket egy 110 fő és egy 40 fő befogadására alkalmas terem és hangulatos terasz várja.

Az egyéb kulturális programok lehetősége, az étteremben felszolgált ételek és a magyar borok fenséges íze, a megfelelő szakértelemmel bíró személyzet, a kiegyensúlyozottság fontossága játszik szerepet annak érdekében, hogy Ön valóban személyes szolgáltatásban részesüljön.

Megközelíthető:
Budapesttől az M7, M0 és M6 autópályákon, illetve a 7-es és 6-os úton. Érd kedvező földrajzi adottsága lehetővé teszi, hogy a szálloda vendégei megismerkedjenek a környékkel és Budapest nevezetességeivel, a világörökség részeivel.



Bemutatkozunk menüpont almenüpontjai:
Tekintse meg a Hotel bemutatkozó oldalát. 
Ide kattintva elolvashatja a szobák részletes leírását, feszereltségét. 

Családbarát szálláshely
Szállodánkba érkező kisgyermekes családok részére a következő eszközök használatát és lehetőségeket kínáljuk: gyermekágy és ágynemű pelenkázó a közös mosdókban fürdetőkád a fürdőszobában bili, WC ülőke... 
Kerékpárosbarát szálláshely
Kerékpáros vendégeinknek kínált szolgáltatásaink. 

Állatbarát szálláshely
Szállodánk a kisállattal érkező vendégeket is szívesen fogadja. Korlátozások: A gyógyfürdő területére tilos a kisállatot bevinni. 
Hírek
A Termál Hotel Liget Érd aktuális hírei. 

Térkép
Érdekli Önt, hogy hol található a Termál Hotel Liget? Tekintse meg ezen a térképen. 

Érkezés
2011Aug04
Távozás
2011Aug05
IDŐJÁRÁS
Jelenlegi viszonyok
Érd
többnyire felhős
19 °C
Holnap
részben felhős
Min.: 17 °C, Max.: 24 °C
Jelenleg 10 látogató van az oldalon.
TÉRKÉP
- ÚTVONAL
-
ELÉRHETŐSÉG
+36 (23)
366-010
  • •  2030 ÉRD, RÓMAI ÚT 9.
  • •  Telefon: +36 (23) 366-010
    +36 (23) 366-038
  • •  Fax: +36 (23) 366-075
  • •  Üzenetküldés
  • •  www.hotelerd.hu
Termál Hotel Liget Érd*** | Oldaltérkép | Adatvédelem | Impresszum

Nincsenek megjegyzések: