Miért ajánlatos az éjjeliszekrényen aszpirint tartani? dr.IMMUN http://drimmun.com/ideggyogyaszati-betegs.. A stroke felismerése. (Néha nehéz beazonosítani a stroke jeleit. Magas vérnyomás A Wikipédiából, a szabad enciklop...Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!http://kmdholding.com/hu0hsp8 Csatlakozz Te is a Mandura csapatához! ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT. MASSZÁZS.Reflexpontok Masszázs technikák Masszázs ... Kókuszolaj kezelés Bio kókuszolaj Kókuszolaj típus... SuliKatTermészettudományEgészségGyógymód A sztrók ... A sztrók megelőzése. A "Sztrók" tünetei. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények. Sztrók - egy komoly betegség, amely lebéníthat. A hiperbár terápia hatása a problémás sebekre, fek... ízületi gyulladás -- SZTROK CUKOR BETEGSÉG MAGAS VÉRNYOMÁS : július 2011

Népszerű bejegyzések

2011. július 19., kedd

Kókuszolaj kezelés Bio kókuszolaj Kókuszolaj típusok Cukorbetegség Pajzsmirigy Omega 3-6 Stevia Biobolt Budapesten Kókuszolaj Webáruház Akciós csomagok Kókuszolaj termékek Cukorbetegeknek Pajzsmirigy problémákra Candida gombára Méregtelenítésre Stevia termékek Omega 3-6 termékek Nyírfacukor Zsírégetők és vitaminok Mosódió termékek Shea vaj BB krémek Kozmetikai termékek HennaPlus hajfestékek AKTIV árpa formula Rizsitalok Attirance szappanok Faith in Nature termékek Kosár A bevásárlókosara jelenleg üres. Gyakran ismételt kérdések Gyakran ismételt kérdések Ízletes egészség Betegségek kezelése Cukorbetegség kezelése Máj, epe, gyomor és bél kezelése Gyomorbetegségek kezelése Méregtelenítés Szív- és érrendszeri megbetegedések kezelése Candida gomba kezelése Cukorbetegség Hogyan javíthatja a cukorbeteg az egészségét ízletesen és egyszerűen? Ízletes és eredményes diéta az egészségvédő zsírok-olajok használatával A magyar cukorbetegek szövetségének ajánlásával! http://www.macosz.hu/diabetes-kokuszolaj-kutatas.html A modern társadalmat sújtó számtalan katasztrófa közül az egyik a cukorbetegség… A múlt század eleji felbukkanása óta szinte a semmiből az egyik legégetőbb egészségügyi kérdéssé nőtte ki magát mindössze száz év alatt. Ma a fejlett nyugati társadalmak hatodik legnagyobb gyilkosa. A cukorbetegség azonban nem csak halálhoz vezethet, de veseelégtelenséget, szívbetegséget, magas vérnyomást, stroke-ot, szürke hályogot, idegrendszeri megbetegedéseket, halláskárosodást és vakságot is okozhat. A legújabb kutatások alapján a lakosság 45 százaléka a cukorbetegség felbukkanásának fenyegető árnyékában él. A jelenleg legelterjedtebb javaslat az, hogy mindenféle zsír bevitelét radikálisan csökkenteni kell. Kerülni kell a telítetlen zsírsavakat, tartalmazó étolajat és a telített zsírsavakat tartalmazó állati zsiradékokat. Az eddigi gyakorlat sokat segíthet a kialakult cukorbetegség kezelésében de a szervezet egészséges működéséhez nem megfelelő. A zsiradékok a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezik. A bennük található zsírsavak segítik az egészséges életet és a betegségek megelőzését. A zsírsavak hiánya a testünket kimeríti rövid időn belül fáradtá, erőtlenné és a többi betegségre is hajlamossá, teszi szervezetünket. Hosszútávon ez a megoldás nem javít hanem ront a beteg életminőségén. Az egészség megőrzéséhez szükséges a zsírok, olajok használata a táplálkozásban. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legnagyobb bűnös a telítetlen és többszörösen telítetlenzsírsavakat tartalmazó étolaj (amivel sütünk) helytelen használata súlyos tényezője a betegségek kialakulásának. A telített zsír szintén szigorúan tiltott, mert növeli a szívbetegségek kialakulásának kockázatát és nehéz emészteni. Miért egészségtelenek az étolajok Növényi étolajok napra forgó olaj kukorica olaj: 1. Tanulmányok kimutatták, hogy amikor a többszörösen telítetlen zsírok elvegyülnek a sejtstruktúrában, a sejtek azon képessége, hogy összekapcsolódjanak az inzulinnal, csökken, így kevesebb glükózt képesen felvenni. Más szavakkal a “zár” amely kinyitja a sejteket a glükóz előtt, megrongálódik, ha túl sok többszörösen telítetlen zsírt fogyasztunk (sütőolajok). Ezután az inzulin már nem lesz képes “kinyitni az ajtót”. A többszörösen telítetlen zsírokat ráadásul nagymértékben oxidálják a szabad gyökök. 2. Mivel az étolajokban telítetlen zsírsavak találhatók használatkor a telítetlen zsírsav elég és e közben keletkező káros méreganyagok és transzzsírsavak egészségrontó hatása is jelentkezik, amit már sok cikkben leírták. A méreganyagok számtalan betegség előidézői PL cukorbetegség, szív és érrendszeri, pajzsmirigy alul működés, elhízás, rák, stb. 3. Ha étolajat, használ nagy mennyiségű Omega-6 zsírsavat, eszik valójában. Az omega-6 zsírsavból termelődő prosztaglandin magas vérnyomáshoz vezethet, nem csoda hogy minden harmadik ember küzd ezzel a problémával Szinte valamennyi természetes zsírsav, így a növényi olajok is, az úgynevezett cisz-konfigurációban fordul elő, azaz a szénatomokon lévő hidrogénatomok a molekulának ugyanazon az oldalán találhatók. Ez olyan alakzat, amely illik a szervezetünk sejtjeihez, s így lehetővé teszik, hogy a zsírok kifejtsék speciális biológiai tevékenységüket. Sajnos ezt a lényegi jelentőségű cisz-konfigurációt teszik tönkre a modern feldolgozó eljárások: a hevítés, a hidrogénezés, a fehérítés és a szagtalanítás. Ezáltal az egészséges cisz-konfiguráció átváltozik egészségkárosító transz-konfigurációra. Az átalakítással a hidrogénatomok a zsírsavmolekula szembefekvő oldalán helyezkednek el, s ekkor a molekula kiegyenesedik. A transz-zsírok így a sejtmembránba kerülnek, áteresztővé teszik azt, miáltal a sejt anyagcseréje felbomlik és lehetővé válik a mérgezőanyagok behatolása. A sejtmembránokba épült transz-zsírok rendellenes sejtműködést okoznak, amely a szív- és érrendszeri, a rákos megbetegedésekben és a cukorbetegség, stb. kialakulásában is szerepet játszanak A margarin, tehát akkor is egészségtelen lenne, ha tisztán Omega-3 zsírsavakból állna! A transz-zsírsavak tehát sajnos növelik a koleszterinszintet, akkor is, ha azok nem tartalmaznak koleszterint. A máj koleszterin-termeléssel próbálja eltávolítani a mérgezőanyagként azonosított transzzsírsavakat Várhegyi László bioenergetikus, természet gyógyász Miért egészségtelenek a telített zsírok. 1. Telített zsírok Sertés zsír liba zsír: telített zsírsavakat tartalmaznak nehéz az emésztésük, és a használatuk eltömíti az artériákat, emiatt kerülendők Mi a megoldás? Ha megismeri az egészséges zsírsavakat tartalmazó zsiradékokat és megfelelő használatát átülteti a gyakorlatba, akkor kiderül hogy a betegségeket rizikója töredékére csökkenthető. Ön javíthatja az egészségét, elkerülheti a hízást és a pajzsmirigy problémákat, segítheti a kialakult cukorbetegség kezelését és számtalan más betegséget is, megelőzhet Bio Szűrt kókuszzsír/olaj Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel! 2 790Ft Részletek... Mennyiség: Bio Szűrt nagy kókuszzsír/olaj Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel! Nagyméretű, gazdaságos kiszerelés. 7 990Ft Részletek... Mennyiség: Bio szűz VCO kókuszzsír/olaj Kókusz ízü kokuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással. 4 160Ft Részletek... Mennyiség: Bio szűz nagy VCO kókuszzsír/olaj Kókusz ízű kókuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással. Nagyobb kiszerelésű. 13 900Ft Részletek... Mennyiség: Felmerül a kérdés, mivel főzzön, süssön, és hogy használjuk az étolajakat? Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat. Ez pedig nem más, mint a kókuszzsír, amely nem csak, hogy nem járul hozzá a diabéteszhez, de segít szabályozni a vércukrot, miáltal csökkenti a betegség hatásait. Változtasson főzőanyagain, a következő módon 1. Cserélje le de legalább csökkentse a magas Omega 6 tartalmú étolajak használatát és ha főzéshez étolajat használ, csak pároljon vele (ne süssön). 2. Sütéshez, főzéshez használjon stabil szerkezetű kókuszzsírt Epidemiológiai kutatások kimutatták, hogy a kókuszt fogyasztó populációk világszerte ellenállóbbak a szívbetegségekkel szemben. Ez az immunitás nem genetikai eredetű, hanem az étrenden múlik. Shorland és kollegái kimutatták, hogy Polinézia nagy kókuszzsír fogyasztással bíró lakóinak sokkal alacsonyabb a koleszterin szintje és kisebb arányban fordul elő körükben az érelmeszesedés, mint a nyugati típusú táplálkozási szokásokat követő szigetlakók vagy európaiak között. 3. A növényi olajokból a hidegen préseltet használja salátához. 4. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat, tartalmazó, táplálék-kiegészítő olajkeveréket. Az Omega 3 Az esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb 5. Csökkentse az egészségtelen cukrok használatát, helyettesítse kalória mentes Stevia édesítővel. Változtasson főzési szokásain! Kezdje el másképpen használni az étolajat, illessze be az egészséges zsírsavakat tartalmazó olajokat az étrendjébe, ezzel gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét. Az egészséges étkezés megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás, csere. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás. De ez megváltozott, mert megismertük és már nálunk is elérhető a természet csodálatos ajándéka a Kókuszzsír/olaj Ízletes és egészséges diéta a kókuszzsír használatával: Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat A cukorbetegdég megelőzésében és kezelésében fontos szerpet játszik az Omega 3-6-9 olajkeverék: A nélkülözhetetlen zsírsav az egészséghez Cukormentes étkezés egészséges és finom édesítüserrel a stevia édesítővel: Segítség az édes élethez a gyilkos cukor helyett A megfelelő zsírsavak használatával Ön rövid idő alatt javíthatja az egészségét Hogyan javíthatja a cukorbeteg az egészségét ízletesen és egyszerűen? Ízletes és eredményes diéta az egészségvédő zsírok-olajok használatával A modern társadalmat sújtó számtalan katasztrófa közül az egyik a cukorbetegség… A múlt század eleji felbukkanása óta szinte a semmiből az egyik legégetőbb egészségügyi kérdéssé nőtte ki magát mindössze száz év alatt. Ma a fejlett nyugati társadalmak hatodik legnagyobb gyilkosa. A cukorbetegség azonban nem csak halálhoz vezethet, de veseelégtelenséget, szívbetegséget, magas vérnyomást, stroke-ot, szürke hályogot, idegrendszeri megbetegedéseket, halláskárosodást és vakságot is okozhat. A legújabb kutatások alapján a lakosság 45 százaléka a cukorbetegség felbukkanásának fenyegető árnyékában él. A jelenleg legelterjedtebb javaslat az, hogy mindenféle zsír bevitelét radikálisan csökkenteni kell. Kerülni kell a telítetlen zsírsavakat, tartalmazó étolajat és a telített zsírsavakat tartalmazó állati zsiradékokat. Az eddigi gyakorlat sokat segíthet a kialakult cukorbetegség kezelésében de a szervezet egészséges működéséhez nem megfelelő. A zsiradékok a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezik. A bennük található zsírsavak segítik az egészséges életet és a betegségek megelőzését. A zsírsavak hiánya a testünket kimeríti rövid időn belül fáradtá, erőtlenné és a többi betegségre is hajlamossá, teszi szervezetünket. Hosszútávon ez a megoldás nem javít hanem ront a beteg életminőségén. Az egészség megőrzéséhez szükséges a zsírok, olajok használata a táplálkozásban. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legnagyobb bűnös a telítetlen és többszörösen telítetlenzsírsavakat tartalmazó étolaj (amivel sütünk) helytelen használata súlyos tényezője a betegségek kialakulásának. A telített zsír szintén szigorúan tiltott, mert növeli a szívbetegségek kialakulásának kockázatát és nehéz emészteni. Miért egészségtelenek az étolajok Növényi étolajok napra forgó olaj kukorica olaj: 1. Tanulmányok kimutatták, hogy amikor a többszörösen telítetlen zsírok elvegyülnek a sejtstruktúrában, a sejtek azon képessége, hogy összekapcsolódjanak az inzulinnal, csökken, így kevesebb glükózt képesen felvenni. Más szavakkal a “zár” amely kinyitja a sejteket a glükóz előtt, megrongálódik, ha túl sok többszörösen telítetlen zsírt fogyasztunk (sütőolajok). Ezután az inzulin már nem lesz képes “kinyitni az ajtót”. A többszörösen telítetlen zsírokat ráadásul nagymértékben oxidálják a szabad gyökök. 2. Mivel az étolajokban telítetlen zsírsavak találhatók használatkor a telítetlen zsírsav elég és e közben keletkező káros méreganyagok és transzzsírsavak egészségrontó hatása is jelentkezik, amit már sok cikkben leírták. A méreganyagok számtalan betegség előidézői PL cukorbetegség, szív és érrendszeri, pajzsmirigy alul működés, elhízás, rák, stb. 3. Ha étolajat, használ nagy mennyiségű Omega-6 zsírsavat, eszik valójában. Az omega-6 zsírsavból termelődő prosztaglandin magas vérnyomáshoz vezethet, nem csoda hogy minden harmadik ember küzd ezzel a problémával Szinte valamennyi természetes zsírsav, így a növényi olajok is, az úgynevezett cisz-konfigurációban fordul elő, azaz a szénatomokon lévő hidrogénatomok a molekulának ugyanazon az oldalán találhatók. Ez olyan alakzat, amely illik a szervezetünk sejtjeihez, s így lehetővé teszik, hogy a zsírok kifejtsék speciális biológiai tevékenységüket. Sajnos ezt a lényegi jelentőségű cisz-konfigurációt teszik tönkre a modern feldolgozó eljárások: a hevítés, a hidrogénezés, a fehérítés és a szagtalanítás. Ezáltal az egészséges cisz-konfiguráció átváltozik egészségkárosító transz-konfigurációra. Az átalakítással a hidrogénatomok a zsírsavmolekula szembefekvő oldalán helyezkednek el, s ekkor a molekula kiegyenesedik. A transz-zsírok így a sejtmembránba kerülnek, áteresztővé teszik azt, miáltal a sejt anyagcseréje felbomlik és lehetővé válik a mérgezőanyagok behatolása. A sejtmembránokba épült transz-zsírok rendellenes sejtműködést okoznak, amely a szív- és érrendszeri, a rákos megbetegedésekben és a cukorbetegség, stb. kialakulásában is szerepet játszanak A margarin, tehát akkor is egészségtelen lenne, ha tisztán Omega-3 zsírsavakból állna! A transz-zsírsavak tehát sajnos növelik a koleszterinszintet, akkor is, ha azok nem tartalmaznak koleszterint. A máj koleszterin-termeléssel próbálja eltávolítani a mérgezőanyagként azonosított transzzsírsavakat Várhegyi László bioenergetikus, természet gyógyász Miért egészségtelenek a telített zsírok. 1. Telített zsírok Sertés zsír liba zsír: telített zsírsavakat tartalmaznak nehéz az emésztésük, és a használatuk eltömíti az artériákat, emiatt kerülendők Mi a megoldás? Ha megismeri az egészséges zsírsavakat tartalmazó zsiradékokat és megfelelő használatát átülteti a gyakorlatba, akkor kiderül hogy a betegségeket rizikója töredékére csökkenthető. Ön javíthatja az egészségét, elkerülheti a hízást és a pajzsmirigy problémákat, segítheti a kialakult cukorbetegség kezelését és számtalan más betegséget is, megelőzhet Felmerül a kérdés, mivel főzzön, süssön, és hogy használjuk az étolajakat? Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat. Ez pedig nem más, mint a kókuszzsír, amely nem csak, hogy nem járul hozzá a diabéteszhez, de segít szabályozni a vércukrot, miáltal csökkenti a betegség hatásait. Változtasson főzőanyagain, a következő módon 1. Cserélje le de legalább csökkentse a magas Omega 6 tartalmú étolajak használatát és ha főzéshez étolajat használ, csak pároljon vele (ne süssön). 2. Sütéshez, főzéshez használjon stabil szerkezetű kókuszzsírt Epidemiológiai kutatások kimutatták, hogy a kókuszt fogyasztó populációk világszerte ellenállóbbak a szívbetegségekkel szemben. Ez az immunitás nem genetikai eredetű, hanem az étrenden múlik. Shorland és kollegái kimutatták, hogy Polinézia nagy kókuszzsír fogyasztással bíró lakóinak sokkal alacsonyabb a koleszterin szintje és kisebb arányban fordul elő körükben az érelmeszesedés, mint a nyugati típusú táplálkozási szokásokat követő szigetlakók vagy európaiak között. 3. A növényi olajokból a hidegen préseltet használja salátához. 4. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat, tartalmazó, táplálék-kiegészítő olajkeveréket. Az Omega 3 Az esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb 5. Csökkentse az egészségtelen cukrok használatát, helyettesítse kalória mentes Stevia édesítővel. Változtasson főzési szokásain! Kezdje el másképpen használni az étolajat, illessze be az egészséges zsírsavakat tartalmazó olajokat az étrendjébe, ezzel gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét. Az egészséges étkezés megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás, csere. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás. De ez megváltozott, mert megismertük és már nálunk is elérhető a természet csodálatos ajándéka a Kókuszzsír/olaj Ízletes és egészséges diéta a kókuszzsír használatával: Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat A cukorbetegdég megelőzésében és kezelésében fontos szerpet játszik az Omega 3-6-9 olajkeverék: A nélkülözhetetlen zsírsav az egészséghez Cukormentes étkezés egészséges és finom édesítüserrel a stevia édesítővel: Segítség az édes élethez a gyilkos cukor helyett A megfelelő zsírsavak használatával Ön rövid idő alatt javíthatja az egészségét Bejelentkezés Felhasználónév Jelszó Elfelejtette jelszavát? Még nincs fiókja? Regisztráljon Személyes átvétel 1113 Budapest, Bartók Béla út 85. (Kosztolányi Dezső tér mellett) Nagyobb térképre váltás Vásárlóink mondták Alíz Zatykó (május 24.) Néhány hónapja használjuk a kókuszolaj termékeket. A laboreredmény is javult tőle. Minőségi tanúsítvány Kókuszolaj termékekre

Cukorbetegség

Hogyan javíthatja a cukorbeteg az egészségét ízletesen és egyszerűen?


Ízletes és eredményes diéta az egészségvédő zsírok-olajok használatával

A magyar cukorbetegek szövetségének ajánlásával!


A modern társadalmat sújtó számtalan katasztrófa közül az egyik a cukorbetegség…
A múlt század eleji felbukkanása óta szinte a semmiből az egyik legégetőbb egészségügyi kérdéssé nőtte ki magát mindössze száz év alatt. Ma a fejlett nyugati társadalmak hatodik legnagyobb gyilkosa. A cukorbetegség azonban nem csak halálhoz vezethet, de veseelégtelenséget, szívbetegséget, magas vérnyomást, stroke-ot, szürke hályogot, idegrendszeri megbetegedéseket, halláskárosodást és vakságot is okozhat. A legújabb kutatások alapján a lakosság 45 százaléka a cukorbetegség felbukkanásának fenyegető árnyékában él.

A jelenleg legelterjedtebb javaslat az, hogy mindenféle zsír bevitelét radikálisan csökkenteni kell. Kerülni kell a telítetlen zsírsavakat, tartalmazó étolajat és a telített zsírsavakat tartalmazó állati zsiradékokat. Az eddigi gyakorlat sokat segíthet a kialakult cukorbetegség kezelésében de a szervezet egészséges működéséhez nem megfelelő.

A zsiradékok a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezik. A bennük található zsírsavak segítik az egészséges életet és a betegségek megelőzését. A zsírsavak hiánya a testünket kimeríti rövid időn belül fáradtá, erőtlenné és a többi betegségre is hajlamossá, teszi szervezetünket. Hosszútávon ez a megoldás nem javít hanem ront a beteg életminőségén. Az egészség megőrzéséhez szükséges a zsírok, olajok használata a táplálkozásban.

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legnagyobb bűnös a telítetlen és többszörösen telítetlenzsírsavakat tartalmazó étolaj (amivel sütünk) helytelen használata súlyos tényezője a betegségek kialakulásának. A telített zsír szintén szigorúan tiltott, mert növeli a szívbetegségek kialakulásának kockázatát és nehéz emészteni.


Miért egészségtelenek az étolajok

Növényi étolajok napra forgó olaj kukorica olaj:

1. Tanulmányok kimutatták, hogy amikor a többszörösen telítetlen zsírok elvegyülnek a sejtstruktúrában, a sejtek azon képessége, hogy összekapcsolódjanak az inzulinnal, csökken, így kevesebb glükózt képesen felvenni. Más szavakkal a “zár” amely kinyitja a sejteket a glükóz előtt, megrongálódik, ha túl sok többszörösen telítetlen zsírt fogyasztunk (sütőolajok). Ezután az inzulin már nem lesz képes “kinyitni az ajtót”. A többszörösen telítetlen zsírokat ráadásul nagymértékben oxidálják a szabad gyökök.
2. Mivel az étolajokban telítetlen zsírsavak találhatók használatkor a telítetlen zsírsav elég és e közben keletkező káros méreganyagok és transzzsírsavak egészségrontó hatása is jelentkezik, amit már sok cikkben leírták. A méreganyagok számtalan betegség előidézői PL cukorbetegség, szív és érrendszeri, pajzsmirigy alul működés, elhízás, rák, stb.
3. Ha étolajat, használ nagy mennyiségű Omega-6 zsírsavat, eszik valójában. Az omega-6 zsírsavból termelődő prosztaglandin magas vérnyomáshoz vezethet, nem csoda hogy minden harmadik ember küzd ezzel a problémával


Szinte valamennyi természetes zsírsav, így a növényi olajok is, az úgynevezett cisz-konfigurációban fordul elő, azaz a szénatomokon lévő hidrogénatomok a molekulának ugyanazon az oldalán találhatók. Ez olyan alakzat, amely illik a szervezetünk sejtjeihez, s így lehetővé teszik, hogy a zsírok kifejtsék speciális biológiai tevékenységüket. Sajnos ezt a lényegi jelentőségű cisz-konfigurációt teszik tönkre a modern feldolgozó eljárások: a hevítés, a hidrogénezés, a fehérítés és a szagtalanítás. Ezáltal az egészséges cisz-konfiguráció átváltozik egészségkárosító transz-konfigurációra. Az átalakítással a hidrogénatomok a zsírsavmolekula szembefekvő oldalán helyezkednek el, s ekkor a molekula kiegyenesedik. A transz-zsírok így a sejtmembránba kerülnek, áteresztővé teszik azt, miáltal a sejt anyagcseréje felbomlik és lehetővé válik a mérgezőanyagok behatolása. A sejtmembránokba épült transz-zsírok rendellenes sejtműködést okoznak, amely a szív- és érrendszeri, a rákos megbetegedésekben és a cukorbetegség, stb. kialakulásában is szerepet játszanak A margarin, tehát akkor is egészségtelen lenne, ha tisztán Omega-3 zsírsavakból állna! A transz-zsírsavak tehát sajnos növelik a koleszterinszintet, akkor is, ha azok nem tartalmaznak koleszterint. A máj koleszterin-termeléssel próbálja eltávolítani a mérgezőanyagként azonosított transzzsírsavakat                                                            

Várhegyi László bioenergetikus, természet gyógyász

Miért egészségtelenek a telített zsírok.
1. Telített zsírok Sertés zsír liba zsír: telített zsírsavakat tartalmaznak nehéz az emésztésük, és a  használatuk eltömíti az artériákat, emiatt kerülendők

Mi a megoldás?

Ha megismeri az egészséges zsírsavakat tartalmazó zsiradékokat és megfelelő használatát átülteti a gyakorlatba, akkor kiderül hogy a betegségeket rizikója töredékére csökkenthető.

Ön javíthatja az egészségét, elkerülheti a hízást és a pajzsmirigy problémákat, segítheti a kialakult cukorbetegség kezelését és számtalan más betegséget is, megelőzhet
Bio Szűrt kókuszzsír/olajBio Szűrt kókuszzsír/olajKiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel!2 790FtRészletek...
Bio Szűrt nagy kókuszzsír/olajBio Szűrt nagy kókuszzsír/olajKiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel! Nagyméretű, gazdaságos kiszerelés.7 990FtRészletek...
Bio szűz VCO kókuszzsír/olajBio szűz VCO kókuszzsír/olajKókusz ízü kokuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással.4 160FtRészletek...
Bio szűz nagy VCO kókuszzsír/olajBio szűz nagy VCO kókuszzsír/olajKókusz ízű kókuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással. Nagyobb kiszerelésű.13 900FtRészletek...



Felmerül a kérdés, mivel főzzön, süssön, és hogy használjuk az étolajakat?

Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat. Ez pedig nem más, mint a kókuszzsír, amely nem csak, hogy nem járul hozzá a diabéteszhez, de segít szabályozni a vércukrot, miáltal csökkenti a betegség hatásait.

Változtasson főzőanyagain, a következő módon
1. Cserélje le de legalább csökkentse a magas Omega 6 tartalmú étolajak használatát és ha főzéshez étolajat használ, csak pároljon vele (ne süssön).
2. Sütéshez, főzéshez használjon stabil szerkezetű kókuszzsírt Epidemiológiai kutatások kimutatták, hogy a kókuszt fogyasztó populációk világszerte ellenállóbbak a szívbetegségekkel szemben. Ez az immunitás nem genetikai eredetű, hanem az étrenden múlik. Shorland és kollegái kimutatták, hogy Polinézia nagy kókuszzsír fogyasztással bíró lakóinak sokkal alacsonyabb a koleszterin szintje és kisebb arányban fordul elő körükben az érelmeszesedés, mint a nyugati típusú táplálkozási szokásokat követő szigetlakók vagy európaiak között.
3. A növényi olajokból a hidegen préseltet használja salátához.
4. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat, tartalmazó, táplálék-kiegészítő olajkeveréket. Az Omega 3 Az esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb
5.  Csökkentse az egészségtelen cukrok használatát, helyettesítse kalória mentes Stevia édesítővel.

Változtasson főzési szokásain!

Kezdje el másképpen használni az étolajat, illessze be az egészséges zsírsavakat tartalmazó olajokat az étrendjébe, ezzel gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét.

Az egészséges étkezés megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás, csere. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás.  De ez megváltozott, mert megismertük és már nálunk is elérhető a természet csodálatos ajándéka a Kókuszzsír/olaj


Ízletes és egészséges diéta a kókuszzsír használatával: Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat
A cukorbetegdég megelőzésében és kezelésében fontos szerpet játszik az Omega 3-6-9 olajkeverék: A nélkülözhetetlen zsírsav az egészséghez 

Cukormentes étkezés egészséges és finom édesítüserrel a stevia édesítővel: Segítség az édes élethez a gyilkos cukor helyett

A megfelelő zsírsavak használatával Ön rövid idő alatt javíthatja az egészségét

Hogyan javíthatja a cukorbeteg az egészségét ízletesen és egyszerűen?

Ízletes és eredményes diéta az egészségvédő zsírok-olajok használatával

A modern társadalmat sújtó számtalan katasztrófa közül az egyik a cukorbetegség…

A múlt század eleji felbukkanása óta szinte a semmiből az egyik legégetőbb egészségügyi kérdéssé nőtte ki magát mindössze száz év alatt. Ma a fejlett nyugati társadalmak hatodik legnagyobb gyilkosa. A cukorbetegség azonban nem csak halálhoz vezethet, de veseelégtelenséget, szívbetegséget, magas vérnyomást, stroke-ot, szürke hályogot, idegrendszeri megbetegedéseket, halláskárosodást és vakságot is okozhat. A legújabb kutatások alapján a lakosság 45 százaléka a cukorbetegség felbukkanásának fenyegető árnyékában él.

A jelenleg legelterjedtebb javaslat az, hogy mindenféle zsír bevitelét radikálisan csökkenteni kell. Kerülni kell a telítetlen zsírsavakat, tartalmazó étolajat és a telített zsírsavakat tartalmazó állati zsiradékokat. Az eddigi gyakorlat sokat segíthet a kialakult cukorbetegség kezelésében de a szervezet egészséges működéséhez nem megfelelő.


A zsiradékok a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezik. A bennük található zsírsavak segítik az egészséges életet és a betegségek megelőzését. A zsírsavak hiánya a testünket kimeríti rövid időn belül fáradtá, erőtlenné és a többi betegségre is hajlamossá, teszi szervezetünket. Hosszútávon ez a megoldás nem javít hanem ront a beteg életminőségén. Az egészség megőrzéséhez szükséges a zsírok, olajok használata a táplálkozásban.


Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legnagyobb bűnös a telítetlen és többszörösen telítetlenzsírsavakat tartalmazó étolaj (amivel sütünk) helytelen használata súlyos tényezője a betegségek kialakulásának. A telített zsír szintén szigorúan tiltott, mert növeli a szívbetegségek kialakulásának kockázatát és nehéz emészteni.


Miért egészségtelenek az étolajok

Növényi étolajok napra forgó olaj kukorica olaj:

1. Tanulmányok kimutatták, hogy amikor a többszörösen telítetlen zsírok elvegyülnek a sejtstruktúrában, a sejtek azon képessége, hogy összekapcsolódjanak az inzulinnal, csökken, így kevesebb glükózt képesen felvenni. Más szavakkal a “zár” amely kinyitja a sejteket a glükóz előtt, megrongálódik, ha túl sok többszörösen telítetlen zsírt fogyasztunk (sütőolajok). Ezután az inzulin már nem lesz képes “kinyitni az ajtót”. A többszörösen telítetlen zsírokat ráadásul nagymértékben oxidálják a szabad gyökök.
2. Mivel az étolajokban telítetlen zsírsavak találhatók használatkor a telítetlen zsírsav elég és e közben keletkező káros méreganyagok és transzzsírsavak egészségrontó hatása is jelentkezik, amit már sok cikkben leírták. A méreganyagok számtalan betegség előidézői PL cukorbetegség, szív és érrendszeri, pajzsmirigy alul működés, elhízás, rák, stb.
3. Ha étolajat, használ nagy mennyiségű Omega-6 zsírsavat, eszik valójában. Az omega-6 zsírsavból termelődő prosztaglandin magas vérnyomáshoz vezethet, nem csoda hogy minden harmadik ember küzd ezzel a problémával


Szinte valamennyi természetes zsírsav, így a növényi olajok is, az úgynevezett cisz-konfigurációban fordul elő, azaz a szénatomokon lévő hidrogénatomok a molekulának ugyanazon az oldalán találhatók. Ez olyan alakzat, amely illik a szervezetünk sejtjeihez, s így lehetővé teszik, hogy a zsírok kifejtsék speciális biológiai tevékenységüket. Sajnos ezt a lényegi jelentőségű cisz-konfigurációt teszik tönkre a modern feldolgozó eljárások: a hevítés, a hidrogénezés, a fehérítés és a szagtalanítás. Ezáltal az egészséges cisz-konfiguráció átváltozik egészségkárosító transz-konfigurációra. Az átalakítással a hidrogénatomok a zsírsavmolekula szembefekvő oldalán helyezkednek el, s ekkor a molekula kiegyenesedik. A transz-zsírok így a sejtmembránba kerülnek, áteresztővé teszik azt, miáltal a sejt anyagcseréje felbomlik és lehetővé válik a mérgezőanyagok behatolása. A sejtmembránokba épült transz-zsírok rendellenes sejtműködést okoznak, amely a szív- és érrendszeri, a rákos megbetegedésekben és a cukorbetegség, stb. kialakulásában is szerepet játszanak A margarin, tehát akkor is egészségtelen lenne, ha tisztán Omega-3 zsírsavakból állna! A transz-zsírsavak tehát sajnos növelik a koleszterinszintet, akkor is, ha azok nem tartalmaznak koleszterint. A máj koleszterin-termeléssel próbálja eltávolítani a mérgezőanyagként azonosított transzzsírsavakat                                                            

Várhegyi László bioenergetikus, természet gyógyász


Miért egészségtelenek a telített zsírok.
1. Telített zsírok Sertés zsír liba zsír: telített zsírsavakat tartalmaznak nehéz az emésztésük, és a  használatuk eltömíti az artériákat, emiatt kerülendők

Mi a megoldás?

Ha megismeri az egészséges zsírsavakat tartalmazó zsiradékokat és megfelelő használatát átülteti a gyakorlatba, akkor kiderül hogy a betegségeket rizikója töredékére csökkenthető.

Ön javíthatja az egészségét, elkerülheti a hízást és a pajzsmirigy problémákat, segítheti a kialakult cukorbetegség kezelését és számtalan más betegséget is, megelőzhet


Felmerül a kérdés, mivel főzzön, süssön, és hogy használjuk az étolajakat?

Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat. Ez pedig nem más, mint a kókuszzsír, amely nem csak, hogy nem járul hozzá a diabéteszhez, de segít szabályozni a vércukrot, miáltal csökkenti a betegség hatásait.

Változtasson főzőanyagain, a következő módon
1. Cserélje le de legalább csökkentse a magas Omega 6 tartalmú étolajak használatát és ha főzéshez étolajat használ, csak pároljon vele (ne süssön).
2. Sütéshez, főzéshez használjon stabil szerkezetű kókuszzsírt Epidemiológiai kutatások kimutatták, hogy a kókuszt fogyasztó populációk világszerte ellenállóbbak a szívbetegségekkel szemben. Ez az immunitás nem genetikai eredetű, hanem az étrenden múlik. Shorland és kollegái kimutatták, hogy Polinézia nagy kókuszzsír fogyasztással bíró lakóinak sokkal alacsonyabb a koleszterin szintje és kisebb arányban fordul elő körükben az érelmeszesedés, mint a nyugati típusú táplálkozási szokásokat követő szigetlakók vagy európaiak között.
3. A növényi olajokból a hidegen préseltet használja salátához.
4. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat, tartalmazó, táplálék-kiegészítő olajkeveréket. Az Omega 3 Az esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb
5.  Csökkentse az egészségtelen cukrok használatát, helyettesítse kalória mentes Stevia édesítővel.


Változtasson főzési szokásain!

Kezdje el másképpen használni az étolajat, illessze be az egészséges zsírsavakat tartalmazó olajokat az étrendjébe, ezzel gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét.

Az egészséges étkezés megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás, csere. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás.  De ez megváltozott, mert megismertük és már nálunk is elérhető a természet csodálatos ajándéka a Kókuszzsír/olaj

Ízletes és egészséges diéta a kókuszzsír használatával: Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat
A cukorbetegdég megelőzésében és kezelésében fontos szerpet játszik az Omega 3-6-9 olajkeverék: A nélkülözhetetlen zsírsav az egészséghez
Cukormentes étkezés egészséges és finom édesítüserrel a stevia édesítővel: Segítség az édes élethez a gyilkos cukor helyett

A megfelelő zsírsavak használatával Ön rövid idő alatt javíthatja az egészségét
 http://drimmun.com/ideggyogyaszati-betegsegek/a-fejfajas-fajtai.html.magasvérnyomás fejfájás,időjárás,időjárás,magasvérnyomás tünetei,agyvérzés,mentök,http://drimmun.com/ideggyogyaszati-betegsegek/a-fejfajas-fajtai.html.magasvérnyomás fejfájás,időjárás,időjárás,magasvérnyomás tünetei,agyvérzés,mentök,http://drimmun.com/ideggyogyaszati-betegsegek/a-fejfajas-fajtai.html.magasvérnyomás fejfájás,időjárás,időjárás,magasvérnyomás tünetei,agyvérzés,mentök,

Bejelentkezés







Személyes átvétel

1113  Budapest, Bartók Béla út 85. (Kosztolányi Dezső tér mellett)

Vásárlóink mondták

Alíz Zatykó (május 24.)
Néhány hónapja használjuk a kókuszolaj termékeket. A laboreredmény is javult tőle.

Minőségi tanúsítvány Kókuszolaj termékekre

minosegi_tanusitvany
  • Narrow screen resolution
  •  
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  •  
  • Default font size
  •  
  • Increase font size
A Kettes Típusú Diabétesz Gyógyítható
Egy website, ami teljes egészsében a 2-es típusú cukorbetegség igazi kezeléséről szól. Nem csupán a tünetek egész életre szóló gyógyszerezése a cél, hanem a betegség okainak kezelésével a betegség eltüntetése egy egész életre, véglegesen.
Ez egy igazi "gyorstanfolyam". Sok olyan ételről kell lemondani, amiket kétség kívül szeretünk és finomak, csak éppen első helyen ezek okozták a betegséget, amiben találtuk magunkat. Évtizedes étkezési és életmódbeli szokásokat kell megváltoztatni, ami szintén nem szokott morgás nélkül menni. És nincs helye kihágásnak, lazaságnak. Nincsenek "keksz napok" vagy olyan ostobaságok mint "egyél annyi fagyit, amennyit bírsz kedden".
A kettes típusú cukorbetegség meggyógyítható mindössze 25 nap alatt, amennyiben valaki komolyan veszi a módszerünket. Amennyiben nem veszi túl komolyan, hanem például nem naponta, hanem hetente lép meg egy-egy pontot, akkor nem 25 nap, hanem nagyjából 25 hét alatt éri el az eredményt.
Ez még mindig hasznosnak mondható, de nehezebb dolga lesz, mintha valaki egy csapásra végigmegy a programon.
A 25 napos program olyan motivált betegeknek való, akik fejben felhagytak a betegséggel és készen állnak arra, hogy kemény lépéseket tegyenek meg annak érdekében, hogy meggyógyuljanak. Komoly kihívás lesz ez a 25 nap. De aki keresztül megy rajta, a 26. napon csodálatos változásokat fog megtapasztalni testi és lelki egészsége terén is. A szervezetének biokémiája meg fog változni. A vércukra stabilizálódik, az inzulin-rezisztenciája normalizálódik és valószínűleg sosem lesz többet szüksége sem inzulin injekcióra, sem cukorbajos gyógyszerekre.
Készen áll a 25 napra? Akkor ne tartsa vissza magát. Vágjon bele és élete hátralevő részében éljen 100%-ig cukorbaj mentesen.

Adja meg nevét és E-mail címét és most teljesen ingyen az Öné lehet a 25 napos program:



 

A 25 nap alatt

  • Kezeli a diabétesz valódi okait
  • Étrendkiegészítők, amik megszüntetik az állandó szénhidrát-éhséget
  • A legfontosabb nyomelem, ami hiányzik az étrendjéből.
  • Esszenciális olajok a betegség kezelésében.
  • Milyen ételek tartalmaznak rejtett cukrokat és hogyan ismerhetők fel?
  • Milyen testmozgás a legjobb egy cukorbetegnek és mikor...
Clever chek vércukormérő